Aktiviteter

Vi deltog på Brunch i Biskopsgården, som vår förening ansvarade för onsdag 3 maj. Mat serveras till ca 75 personer på denna träff öppen för alla som bor och verkar i Biskopsgården. Brunch i Biskop syftar till att skapa informella möten och ökat samarbete mellan boende, föreningsaktiva, tjänstepersoner, politiker m.fl. och sprida information om vad som händer i området!

                                                                         För att se mer klicka på här!

Vår projekt grupp som har ansvaret för utbildning och karriär anordnade flera givande seminarier i år. Bland annat anordnades två yrkes seminarier där den ena handlade om IT och den andra om undersköterska yrket. Både dessa seminarier arrangerades fysiskt och våra medlemmar fick möjlighet att skapa kontakter inom yrkes nätverket. Desssutom anordnades ett informations seminarium om ”Social tjänsten” där våra medlemmar fick möjlighet att lära sig mer om myndighetens uppdrag och arbetssätt. 

Efter den tragiska jordbävningen i Turkiet och Syrien arrangerades en loppis och försäljning av mat för att stödja de drabbade i området. Vi kallar denna typ av arrangemang för ”Kermes” där motsvarigheten är loppis eller bazaar på svenska. Tidigare har vi anordnat andra Kermes där vårt mål varit att ge stöd för föreningens verksamhet. 

                                                                         För att se mer klicka på här!